čtvrtek 20. prosince 2018

Ht trubka 75

Schroders Personal Wealth. See our pricing structure. Fees and charges apply. We work hard to understand your life goals. Materiál má výborné hydraulické vlastnosti a minimalizuje tvorbu usazenin, je odolný vůči působení všech médií, která se běžně vyskytují v odpadních vodách z domácností, včetně vod s obsahem tuku a celé řady chemikálií.


Ht trubka 75

Hodí se tedy nejen k odvodu odpadních vod z praček či myček nádobí, ale také pro odpadní systémy výrobních nebo chemických provozů, případně do laboratoří. Upřesnit parametry jmenovitá světlost. DN 1(4) DN (5) DN (12) DN 50.


Výrobky značky: PIPELIFE Plastová odpadní trubka (pro nízkou a vysokou teplotu) z Polypropylenu (PP) DN m. Jazýčkové těsnicí kroužky jsou vloženy v drážkách hrdla a zaručují vodotěsnost systému pro tlaky do MPa. Ht trubka Speciální vícenásobný těsnící elastomerový kroužek je v ceně a je. Rozměr: foto: je pouze ilustrační – neodpovídá parametrům výrobku. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení,.


All the pictograms attached to the machine are shown and explained in this manual. The operating and handling instructions are supported by illustrations. Systém je určen k výstavbě připojovacího, odpadního, větracího a svodného potrubí uvnitř budov (oblast použití B) v případě vyššího teplotního, či chemického zatížení, avšak bez nároku na sníženou hořlavost. Výrobce OSMA či PEŠTAN dle naskladnění.


Vyrobeno z polypropylenu, odolávající vysokým teplotám. HTEM trubka s hrdlem z HT Systému - pro vnitřní odpady, DN 75. Určeno pro výstavbu připojovacího, odpa. Zde se nacházíte: Heureka.


Hodnocení produktu:. Všechny prvky systému HT jsou opatřeny hrdlem s vloženým pryžovým těsnícím kroužkem. Díky jednotným rozměrům je lze spojovat s trubkami pro svislé odpady i jiných výrobců. HT odpadní tvarovky v různých, rozměrech a tvarech pro vnitřní odpadní systémy.


HT kolena, odbočky, přechody, redukce,zátky, víčka, čistící kusy. Home O nás Sortiment Obchodní podmínky Kontakt. Maloobchod - Velkoobchod. Původní cena: 1Kč.


Trubka HT -PP d 1x 150. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. TRIPLUS - HTEM hladká trubka DN 125. HTUG GA-SET těsnění 125. HT těsnění náhradní 75.


Teplice: ks Bílina:. Odpadní trubka s hrdlem. Hlídací pes Porovnat Přidat k oblíbeným Dotaz na prodejce Odeslat známému Tisknout. Newsletter Zadejte svůj e-mail a my vás budeme informovat o novinkách a výhodných akcích.


Kč: Kč: do dnů: ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.