čtvrtek 20. prosince 2018

Eden dlažba

Aktuální katalog DESIGN obklady a dlažba ke stažení ZDE. V naší vzorkovně máme pro Vás připraveno několik vzorových koupelen, kde najdete inspirace třeba i pro Vaši koupelnu. Dále jsou u nás k shlédnutí stovky vzorků obkladů a dlažeb různých výrobců, případně jsme připraveni zajistit vzorek na základě Vašeho výběru z katalogu.


Generální katalogy dlažby jsou k nahlédnutí na prodejně. Dlažba jednobarevná Ukázka z našeho sortimentu jednobarevné dlažby zde. Německá firma Agrob buchtal se specializuje na obklady a dlažby k bazénům. Díky úzké spolupráci s touto firmou v České republice nabízíme v našem koupelnovém studiu kompletní sortiment této keramičky.


Vzorky hexagon dlažby jsou k vidění na prodejně. V nabídce máme řadu barevných provedení obkladů i dlažby tvaru hexagon - šestihranu. Jedná se o repliky historických dlažeb. Níže naleznete ukázky historických dlažeb. U obrázků jsou uvedeny ceny v eurech.


Eden dlažba

AKCE obklad bílý 30xlesklý retifikovaný. Dlažba vhodná k rekonstrukci starších činžovních domů, historická dlažba s ornamenty. Dlažba ABW Eden Fein svojou štruktúrou pripomína masívne parkety používané aj v interiéroch.


Tak je to ten správny typ, ktorý vám umožní cítiť sa tak útulne, ako doma. Veľkoformátová betónová platňa v dizajne najnovších trendov. Dlažba Ragno Eden od předního italského výrobce Ragno odráží současné trendy ve stylu patchworku a hexagonech. Tento originální materiál je možno použít jako dlažbu, ale i jako obkla je vhodný pro soukromé objekty, ale i veřejné budovy, obchody, restaurace. Tekutá dlažba Alfema určená na terasy, balkóny, schody a murivo.


Eden dlažba

Vyznačuje sa priľnavosťou a odolnosťou voči nárazom. Aplikácia hladidlom alebo striekaním. ZDARMA Další obrázky AKCE 99- dlažba imitace dřeva BELIHOME Máte zájem o AKCE 99- dlažba imitace dřeva BELIHOME ? Moderná, minimalistická tvarovacia dlažba s efektnými farbami prináša do ukladanej plochy trendy vzhľad.


Stavebniny a online stavebný materiál e-shop plný akčných stavebných materiálov za výborné ceny a doprava až na Vašu stavbu. EDEN koupleny platnost do 31. Terasová dlažba Eden Fein. Hodnotenie produktu: 4. DPH Zľava € Množstevné zľavy. Dlažba kolem domu i pro parkování auta, záhon a trávník u rodinného domu.


Eden dlažba

Tvořit na krásných místech nás prostě baví! Moderní rodinný dům se nachází na místě s krásným výhledem do krajiny a zahrada volně navazuje na les. Požadavkem bylo zachovat moderní design s nádechem do šeda a bíla. Ukázka strojní pokládky dlažby za pomocí hydraulických kleští.


Codicer Riviera Antibes Green 25x25. Betónová dlažba Premac Graniko so svojim prírodným vzhľadom vynikne pri exkluzívnych rodinných domoch ako aj pri historických objektoch. Italská značka Ragno nabízí široký výběr obkladů, mozaiky a dlažby v tradičních i moderních provedeních, inspirované přírodními materiály. Obklady a dlažby - Nejlevnějsí-obklady.


Kvalitná zámková dlažba výrobcov Premac za akciové ceny. Kompletný sortiment výrobkov Premac. Výrazné zľavy z cenníkov. Jediný výrobce keramických obkladů a dlažeb v ČR a SR.


Tradici české značky RAKO zachovává a rozvíjí více než 1let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.