středa 24. října 2018

Navrtávací pas pro pe potrubí

Příslušenství navrtávací přístroj: na dotaz obj. ZOiGO ZZ-NPP EVO kanal. PP navrtávací pasy na potrubí - PE samosvěrné tvarovky VDL. Navrtávací pas (bez uzávěru) HOD typ 5- Navrtávací pas (bez uzávěru).


Konstrukční charakteristiky: robustní konstrukce. NAVRTÁVACÍ A UZÁVĚROVÉ PASY pro litinové, ocelové, PE a PVC potrubí.

Pas navrtávací přírubový výstup. Nabídka navrtávacích pásů s výstužným kroužkem pro potrubí 25mm až 1mm. Velikost závitu navrtávacího pásu až 2. Vodovodní přípojku tvoří úsek potrubí od odbočení z vodovodního řadu k vodoměru.


JMA HOD TYP 5navrtávací pas DNpro PVC a PE -H s mosazným. Výhodou je kromě nízké ceny i jednoduchá montáž a zejména demontáž, a proto jsou PE navrtávací pásy jedním z. Nerezový navrtávací pas složený ze dvou segmentů je určen pro zhotovení odbočky na daném typu potrubí. Vhodné pro pitnou vodu a neutrální kapaliny s teplotou max.


PN v závislosti na DN potrubí.

DN - RAPIDO závitový AVK č. Zahrnuje přípojková šoupátka, navrtávací pasy a přechodky pro PE potrubí. Korozi odolné řešení přípojek, velmi rychlá montáž bez nutnosti použití speciálních nářadí a bezpečnostní pojistka pro demontáž pod tlakem. Je konstruován pro snadnou montáž. HOD navrtávací pas , pro potrubí z PE a PVC, PN DN 50.


SP Plus přes vnitřní závit na sekční rozvod z běžných PE trubek 2. Doporučujeme Vám tyto podobné produkty:. EPDM pryže zajišťuje stoprocentní těsnost. Plastové nebo mechanické PE navrtávací pásy se používají na rozvod pitné vody TUV, například do vodoměrné (vodovodní) šachty nebo v průmyslové sféře na rozvody technické vody. Je-li navrtávací pás vybaven kohoutem případně jinou uzavírací armaturou (například u navrtávacích pásu pro domovní přípojky) je možné pas navrtat i pod tlakem. Nastavení vlastních preferen.


Třmen není sou-částí pasu, je třeba jej objednat jako samostatnou položku. NIPO VR navrtávací souprava potrubí obsahuje takto značené dílce: Č. Připojovací tvarovka ELYSEE pro PE potrubí. PNS cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Pouze položky skladem. Zboží s dodáním na Slovensko.


Pro horní navrtávku PE -HD potrubí pod tlakem, se kterým je spojen pomocí elek-trotvarovky.

Vrchní díl objímky s kulovým kohoutem a těsněním se přiloží k potrubí a pomocí spodního dílu a šroubů se připevní. Tak je připraven pro navrtávku potrubí a n. AVK navrtávací pas PLASTIK s planžetovým nástavcem 8. PE , PVC potrubí , horní navrtávka. Používa sa v rozvodoch pitnej vody a to najmä pri automatickej závlahe.


Stačí len uchytiť navŕtavací pás na potrubí pomocou dvoch skrutiek, v strede vyvŕtať otvor na vodu a odbočka je pripravená na použitie. Použití pro rozvod pitné vody. PPS spojky jsou plně kompatibilní se všemi trubkami PEM PEL PEH PE4 PEa PE100.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.