pondělí 22. října 2018

Mops prodej ostrava

Mops prodej ostrava

Great discounts and savings on top home brands. Free delivery with Prime! Zvířata - Mops inzerce. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nádherná americká buldok štěňata na prodej. Matka byla vychována se dětmi. Bude odčerven a byly zkontrolovány vetem.


Psi a štěňata na prodej , psí inzerce zdarma! Zde rychle najdete zajímavé inzeráty a jednoduše se spojíte s prodejcem. Během pár sekund také můžete vložit vlastní inzerát zdarma. Ti kteří chtějí prodat co nejdříve a po vložení je jejich inzerát zobrazen hluboko v obsahu ostatních inzerátů, mohou. Otec: SWEET ANGEL SAM Arcita - GRCH CZ, CH CZ, JCH CZ, r. Díky všeobecné inzerci psů si můžete vybrat mezi spousty inzeráty, které jsou zde nejnovější a obsahují všechna možná plemena z celé České republiky a Slovenska.


Mops prodej ostrava

Prohlédněte si inzerát na prodej psů a štěňat Mops. Posunout inzerát Přidat do oblíbených. Vytvořte si hlídacího psa. Pokud se objeví nové inzeráty, odpovídající vašim požadavkům, dám.


Mops na prodej - největší nabídka inzerce v České a Slovenské republice. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Mops je velice malé plemeno, které se vejde do každého bytu.


Jejich váha se pohybuje v rozmezí - kg a dorůstají výšky - cm. Může být v barvě stříbrné, apricot, béžové nebo černé. Srst mopse je krátká, měkká, hladká a lesklá, nikdy ne zvlněná.


Hlava je velká a kulatá s klopenýma nebo zahnutýma ušima. Oči jsou velmi velké, kulaté a tmavé s. Daruji psa do dobrých rukou slyší na jméno Roky. Kříženec, stáří cca roky. Potřebuje někoho kdo ho vychova.


Money Back Guarantee! Looking For Great Deals? MAX - černý německý ovčák, 2r, pes, chytrý, silný Topován. Moravskoslezský bulldog- mops klub se sídlem v Ostravě sdružuje chovatele, majitele a příznivce anglických buldoků, francouzských buldočků a mopsů. Je přímým členem ČMKU a jeho prostřednictvím i FCI.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Ať už sháníte štěňata na prodej , chcete prodat psa nebo hledáte potřeby pro chovatele, najdete tady vše pěkně pohromadě. Psí inzerce pochopitelně nabízí jak možnost poptávky, tak nabídky psů. V tisících inzerátů najdete všechna plemena, která vás jen napadnou.


Centrální databáze psů v útulcích Mé jméno je Sam a momentálně jsem Single, teda nejsem úplně sám, jsem Sam, ale to už jsem vám psal. Zde naleznete inzeráty s tématikou Mops. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky Mops , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky Mops na Vámi zvolené téma inzerce.


Mops prodej ostrava Prodám čistokrevná stěnátka mopse socializovaná odčervená naočkovná. Očkovací průkaz a kupní smlouva samozřejmostí. Nabízíme k prodeji béžovou fenečku mopse s průkazem původu, po rodičích s testem na PDE. PP, barva béžová s tmavou maskou, sytý pigment, silná kostra, vhodná k chovu, na výstavy i pro potěšení. Po výborných zdravých rodičích.


V rodokmenu mnoho šampionů a interšampionů. Cena tisíc Kč za pejsky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.