pátek 7. září 2018

Kam s odpadem z chemického wc

Výlevka chemického WC posts sep. Kam vylévat chemické WC posts mrt. Prosím o radu když máme wc na chatě posts apr. Výrobce by vám měl říct, kam s odpadem , do lesa určitě ne. A zda se dá použít ten odpad do kompostu, nebo co s ním.


Jaké je nejlepší a cenově přijatelné chemické WC na chalupu. Suché WC (kadibudka) v. Chtěl bych se zeptat, zda obsah můžeme s klidným srdcem vylévat třeba na kraj lesa, do kompostéru nebo na louku. Máte z tím zkušenosti? Na nové chatce potřebuji pořídít WC. Chemické by mi vyhovovalo, ale nevím, kam bych odpad měla vynášet.


Nechci znečistit přírodu. Kam s odpadem z chemických záchodů? Tuto otázku si položí většina majitelů chemického WC. Dopátrat se odpovědi přitom není vůbec snadné.


Pravdou ale je, že různé typy chemie je povoleno vylévat různě. Nový příspěvek od Libor Novotn ý pon 19. Když WC vypouštíte, musíte pumpovat přímo u obsahu výkalů_nic příjemného.


Normálně se má WC vypouštět do kýblu_to také není moc OK, protože to při pumpování pěkně stříká. Na kompost bychom to nedávali. Koukněte se na stránky firmy, která dělá náplň_tráva po. Celé zařízení se zpravidla skládá ze dvou částí - nádrží, jedna z nich skladuje odpad a druhá oplachovou vodu, kam bývá přidáván.


Jinak myslím, že prodejce tohoto wc ti dá i informaci, kam to vylévat, popř. Ale kazeta chemického WC není bohužel ČOVka. A tak,aby se to dalo vydržet, musí se všecko totálně zlikvidovat. Nemá to nic společného s fosfáty, spíš bych to přirovnal ke kádím s formalínem v pitevnách lékařských fakult. Takže ten stejný proces to provádí i na té zemi či v jamce.


Zelený Aquakem na tom bude podobně, dle mého soudu to bude akorát. Jde o hygienický výrobek z vysoce hodnotných plastických hmot, je trvanlivý a snadno se udržuje. Horní část je kombinace nádrže na vodu a záchodové mísy se snímatelným sedadlem a víkem.


Chemické WC se skládá ze dvou částí, které lze od sebe oddělit. Záchod se splachuje pomocí ručního nebo u Thetford PP4pomocí elektrického čerpadla (Baterie 4xAA). Obsah sběrné nádrže s odpadem je neustále upravován dezinfekcí, dezodorací proti zápachu a částečným rozkladem pomocí hygienické ekologické náplně.


Při každém splachování dochází k intenzivnímu provzdušňování a promíchávání obsahu nádrže, což vede k odbourávání nežádoucích. Výrobce s letitými zkušenostmi s výrobou a používáním je firma Thetford. Její toaletní zařízení jsou esteticky a funkčně nejlépe zpracovány a dají se koupit i drobné náhradní díly. Před nákupem se tedy nezapomeňte optat, zda se dají díly koupit. Přihlaste se ke svým oblíbeným službám na Centrum.


Uživatelé jej kladně hodnotí jak při použití u rekreačních objektů, tak i pro imobilní osoby. Ve druhém případě může být lehce diskomfortní sedací výška, která se však nechá. Biologicko – chemické wc.


Naše biologicko – chemické WC pracuje na principu uzavřeného okruhu. Chemicky upravená voda ve. Splachování se provádí stlačením pedálu.


Chcete-li problémy s ucpaným odpadem vyřešit okamžitě, zavolejte si na pomoc profesionály ze společnosti AQUA SERVIS. Ta se v oboru pohybuje před let a nabízí nonstop čištění odpadů v Praze a ve středních Čechách. Odborníci na čištění špatného odtoku WC , ucpané vany, umyvadla či dřezu používají mechanické a strojní systémy.


Disponují potřebnou technikou. Náklady na tyto toalety se za krátkou dobu vrátí úsporou na vodě používané na splachování a odvozech odpadních vod. Manipulace s odpadem bude prováděná s největší opatrností pracovníkem vybaveným těmito ochrannými prostředky – rukavice, ochranný oděv, ochranné brýle.


Odpad bude na základě svého chemického složení roztříděn a uložen tak, aby nemohlo dojít k chemické reakci za vývinu tepla nebo plynů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.