pondělí 10. září 2018

Dřez montáž pod desku

POD PRACOVNÍ DESKOU Při montáži dřezu pod pracovní desku se dřez připevní pomocí speciálních úchytů zespodu na pracovní desku a zapečetí se těsnicím materiálem. Lem dřezu tak tvoří pracovní deska. Takováto montáž je vhodná pro pracovní desky z přírodního nebo umělého kamene, keramiky, skla a kompozitních. Dřez je zasunut shora do vhodného výřezu pracovní desky a připevněn dodanými svorkami.


Jde o tradiční vestavný typ montáže.

Nejpřesnější způsob zhotovení výřezu do kuchyňské desky je takový, že dřez otočíte, takto obrácený jej položíte na pracovní desku a obkreslíte. Po obkreslení dřezu si změřte zábrus – začištěnou dosedací plošku dřezu (většinou bývá – mm) a o tento rozměr zmenšete obkreslení. Podle tohoto zmenšeného obkreslení pak můžete ocasní pilkou.


Dodací lhůta: - dní. Dřezy Franke Tectonite pro montáž pod kuchyňskou desku jsou vyrobeny ze syntetického, ekologického materiálu s vysokou odolností a dlouhou životností. Dřezy pro spodní montáž nejlépe vyniknou v žulových deskách a deskách z umělých kamenů a ev.


Dřezy montované tímto způsobem umožňují dosažení hladkého, ničím nerušeného povrchu.

Instalují se pod pracovní desku , takže vynikne plocha bez okrajů, která se snadno čistí. Hloubka vany dřezu je 1mm. Dřez je určen pro spodní montáž do minimálně 6mm široké skříňky.


Součástí dřezu je kompletní příslušenství k montáži. Dřezy pod desku jsou elegantní, módní a ryze praktické. Rychlému smetení drobečků z povrchu kuchyňské desky do dřezu již nebrání žádná vyvýšená hrana, jaká bývá u dřezů klasických vestavných. Vyvěste dvířka pod dřezem a vykliďte vše, co by vám mohlo překážet při práci, ušpinit se nebo poškodit.


Pod sifon dejte kbelík nebo mísu. Zavřete rohové ventily a odšroubujte sifon: Uvolněte šrouby na odtokovém ventilu, vytáhněte trubku ze stěnového přípoje a nechejte vytéct do kbelíku zbytkovou vodu. A nyní odšroubujte připojovací hadice baterie na rohových. Granitový dřez s odkapem Sinks Best 7v provedení Marone o rozměrech 7x 5mm. Rozměr vany dřezu je 3x 4x 2mm.


Atraktivní granitové dřezy pod desku Franke jsou určené k zabudování pod kuchyňskou desku. Možnost výběru z několika barevných provedení umožní dřez a kuchyňskou desku perfektně sladit. Franke, Blanco, Alveus a jiných za bezkonkurenční ceny s dodáním do druhého dne.


Stylové nerezové dřezy pod desku určené k zabudování pod kuchyňskou desku jsou ideálním.

Koupili jsme pracovní kuchyňskou desku , teď je potřeba vyříznout do ní díry na umyvadlo a sporák a zkompletovat ji dohromady. Jak jsme si s tím poradili uvidíte v tomto videu. Umyvadlo pod desku AdelKeramické umyvadlo, přizpůsobené pro montáž pod vrchol.


Sada obsahuje kovovou montážní sadu, takže můžete snadno namontovat umyvadlo. Poté vyřízněte otvor v ráfku umyvadla. Nabízíme dokonale odpovídající baterie, sifony a zástrčky v mnoha módních. DŘEZ POD DESKU 76x46cm. Celoplošní montáž dřezu.


Dnes již málo využívaná celoplošní montáž je založená na usazení dřezů na korpus skříňky. Tloušťka a hloubka dřezu je stejná jako u pracovní desky, dřez navazuje na pracovní desku. Modulová montáž dřezu.


V převažné míře jde o. Její nevýhodou je ale to, že se v místě, kde je dřez napojený na pracovní desku , mohou usazovat nečistoty, plísně a bakterie, a tento prostor se špatně čistí. Velice zajímavým typem instalace je spodní montáž , kdy je kuchyňský dřez upevněný pod pracovní deskou. Spodní montáž představuje originální řešení. Pro zachování celistvého vzhledu kuchyňské pracovní plochy je vhodný dřez pod desku , který se instaluje zespodu kuchyňské desky.


Díky tomu jsou okraje dřezu dokonale skryté, což vypadá velmi elegantně. Dřez pod desku může mít různé tvary, velikosti a barvy. Kromě nejčastějšího způsobu - horní montáže dřezu do pracovní desky je možné volit spodní montáž dřezu pod pracovní desku , případně.


Kuchyňský jednodřez bez odkapu nerezový (pro spodní montáž ) Franke CMX. Na horní okraj výřezu pro dřez naneste silikonový tmel v kartuši. Kvalitní kulatý nerezový dřez Pyramis Kiba o průměru 4mm, v dekorované variantě s velkou výpustí. Nerezový dřez bez odkapu Metalac QUADRO ARTINOX 5s montáží pod desku.


V naší nabídce naleznete dřezy čistě praktické za dostupné. Není třeba nic dokupovat. Designové uchycení, kvalita a dlouhá životnost.


Vybírejte si Kuchyňské dřezy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.