středa 12. září 2018

Čištění ozonem zkušenosti

Čištění ozonem zkušenosti

Je rozdíl, protože né každá firma s ozonem to dělá správně jak by měla a potom je výsledek jasný. Já mám všechny auta čištěné už podruhé. Kč a po pár týdnech stejný smrady! Pokud by to někoho ještě zajímalo, tak mám zkušenosti s odstraněním zápachu pomocí.


Ozón Oje lehce namodralý plyn těžší než vzduch, v přírodě vzniká působením slunečního záření na vzduch. Přemění vzdušný kyslík, který je momentálně v místě čištění obsažen ve vzduchu na ozon (O3). Takto vyrobený ozon odvede svou práci a sám se zpět rozpadne zpět na vzdušný kyslík. Takováto dezinfekce ozonem je nejúčinnější.


Nejen, že čištění ozónem má plně virucidní vlastnosti, ale velice pomáhá také alergikům. Ve vzduchu ničí velmi dobře ničí látky, způsobující alergie. UV se používá k dezinfekci bakterií, virů, plísní, řas a dalších mikroorganismů, které se množí a rostou. UV dezinfekční technologie ničí DNA mikroorganismů, které usmrtí a nemohou dále růst. Používá se v různých aplikacích, jako je čištění potravin, vzduchu a vody.


Likvidace virů, zápachu a plísní. Ozonování je ideální jako dezinfekce nebo odstranění roztočů a zápachů. Dezinfekce klimatizace OZONEM. Naše vybavení jsme doplnili o nový, výrazně výkonnější ozon maker pro dezinfekce klimatizací.


Jedná se o velmi výkonný čistič interiérů vozidel a klimatizací, který je vyroben na průmyslové bázi a má přibližně osminásobně vyšší výkon než běžné dezinfikátory, které nabízejí výrobci pro automobilový průmysl. Tento web používá funkční soubory cookie a externí skripty, které vám pomohou zlepšit vaše zkušenosti. Které cookies a skripty jsou používány a jak ovlivňují vaši návštěvu, jsou uvedeny vlevo.


Nastavení můžete kdykoli změnit. Vaše volby neovlivní vaši návštěvu. V systémech klimatizací, hlavně na výparníku kde ze vzduchu je klimatizací odebráno velké množství vody, je toto prostředí velmi náchylné na vznik bakterií, viru, spor a plísní, které zde naleznou ideální životní podmínky. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Na následující řádky se dívejte ne jako na mentorování, ale spíše jako na snahu vyvolat mezi čtenáři odezvu k problému, o kterém se nemluví. A tam jsem se potkal s praktickým využitím ozonu. DEZINFEKCE OZÓNEM PROTI VIRŮM A BAKTERIÍM. Zajistíme hloubkové vyčištění Vašeho interiéru. Pro profesionální vyčištění používáme nejnovější a nejšetrnější technologie.


Poliklinika Mazurská problém také vyřešila čištění pomocí ozonu. Ve večerních hodinách bude dezinfikována ozonem ,“ popsal mluvčí radnice Prahy Martin Šalek. Společnost čistící prostory ozonem potvrdila, že velký zájem vedle obchodních společností mají i domacnosti a menší soukromníci.


Voda s ozonem - vyrobená během čištění zubů - cca minuty - desinfikuje pusu líp než jakákoliv ústní voda. Po třech týdnech používání této vody k výplachu po čištění zubů je vše OK. Měl jsem paradentózu, po každém čištění krvácení, bolesti.


A ten druhej, co fouká ozón do vzduchu - ten používá hodně. Jsem bez problémů, kazy nejsou. Tento „terminátor“ na bakterie, plísně, viry a zápach dokáže, na co běžné čističky vzduchu rozhodně nestačí. Záleží na vytíženosti a intenzitě používání prostoru, čištění ozónem vydrží stejně dlouho jako klasické čištění či úklid.


Pokud znovu ucítíte zápach, může být ze stejného zdroje, který nebyl při prvním čištění důkladně odstraněn, ale i od zdroje zcela nového. Co se týká dezinfekce před viry, jednoduše tak dlouho, dokud nejsou prostory nově.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.