čtvrtek 13. září 2018

Čištění konvice coca colou

Sklenku klasické coly můžete využít nejen k pití, ale překvapivě i při velkém úklidu v domácnosti. Nachystali jsme pro vás hned dvanáct tipů, kde se skvěle uplatní. Pokud chcete vyzkoušet tenhle netradiční přípravek, postupujte podle návodů v článku. Dejte mi potom v komentáři vědět, zda jste s výsledkem spokojeni.


Navíc můžete Colu použít na čištění špinavých povrchů skoro stejně jako. Ocet pomáhá například na varné konvice , v nichž vodní kámen snižuje účinnost a.

Colou a opláchnete, rychleji to jde, když hrnec. Jak vyčistit menstruační krev pomocí Coca -Coly? Zapeklitá a opravdu nepříjemná situace, kterou nemá ráda žádná žena.


Oděv se skvrnou celou ponoříme do lázně s neředěnou Cola - Colou. Necháme hodinu působit. To jsme ovšem předpokládali.


Její účinky po dvou hodinách na zkoumané látky se podobají vodě z vodovodu. Takhle si můžete osladit život s Coca colou.

Coca Cola Light se tedy ani v nouzi k čištění nehodí. Pokud jí kvůli tomu budete jako nápoj odsuzovat, můžete tenhle nápoj využít i jinak. Snadný úspěšný pokus. Lehce šel vodní kámen setřít houbičkou. This feature is not available right now.


Please try again later. TOP triků a vychytávek s Coca colou , nad kterými zůstává rozum stát - Duration: 2:13. Vezměte asi dcl octa, dejte jej do konvice a přidejte lžičku soli. Celou konvici dolijte vodou a nechejte vyvařit.


Vodní kámen je během chvíle pryč a rychlovarná konvice je zase k využívání. Nevýhodou octa je, že konvice je poté docela dost cítit a čeká vás několik vyplachování, než jí budete moci použít. Coca cola se v současné době stala více široce využitelným prostředkem jak jen běžným letním nápojem. Její využití je rozmanité, záleží jen na lidské představivosti.


V tomto článku jsme si proto pro vás připravili způsobů jak můžete využít coca colu při čištění. Vypusťte infuzi a opláchněte kanvicu. Pokud se plyny neuvolní z lahve, expandující bubliny vymění kapalinu během varu.


Zhruba půl litru jí nalijte do konvice a zapněte vaření.

Po vyvaření Colu vylijte (co s ní taky jiného) a voilá, konvice se bude jen lesknout. Vytvořte s vody a jedlé sody hustou pastu a za pomoci kartáčku na zuby vydrhněte čištěný předmět. Poté, co si umyjete vlasy Cola Colou , budete mít údajně silnější vlasy a větší objem. Vlasy po umytí údajně nelepí a mají mnohem lepší texturu.


Například oproti návodu, jak správně vyčistit zašlou vanu, má čištění varné konvice svoje specifika, především díky tomu, že zde dochází k mnohonásobně vyšší tvorbě vodního kamene kvůli vysokým a náhlým změnám teplot. Každý den se po celém světe vypije miliard litrů Coly! Ať už patříte mezi spotřebitele nebo ne, určitě budete překvapeni, kolik existuje alternativních použití pro Coca -Colu. Coca - Cola je jednou z největších a nejznámějších obchodních značek na světě.


Ať už pro krásu nebo jako produkt pro domácnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.