pondělí 10. září 2018

Čištění klimatizace ozonem

Ozonové čištění klimatizace. Ozone je moderní a šetrný postup, jak odstranit nežádoucí pachy, plísně a bakterie. Odstraníme zápach, plíseň nebo desinfikujeme klimatizaci vašeho vozu.


Při průměrné ceně v českých servisech, 4Kč za minut čištění ozónem, se Vám investice do přístroje vrátí již u 20tého zákazníka! Větší vozy vyžadují delší dobu dezinfikace - minut, kde je současná průměrná cena 6Kč za vůz. Zde je návratnost již u 15tého zákazníka!

Dezinfekce interiéru a klimatizace ozonem. Vážení zákazníci, v návaznosti na aktuální situaci vám nabízíme nejúčinnější a ekologickou metodu zaručené likvidace virů a bakterií ozonem. Po aplikaci může být jemný odér ozónu cítit ještě asi hodin. Naše vybavení jsme doplnili o nový, výrazně výkonnější ozon maker pro dezinfekce klimatizací. Jedná se o velmi výkonný čistič interiérů vozidel a klimatizací, který je vyroben na průmyslové bázi a má přibližně osminásobně vyšší výkon než běžné dezinfikátory, které nabízejí výrobci pro automobilový průmysl.


Nedílnou součástí pravidelné údržby klimatizace je dezinfekce klimatizace , nazývanou také čištění klimatizace , a výměna kabinového filtru. Trávíte za volantem vašeho vozu hodně času? Pak je důležité vědět jak správně používat a čistit klimatizaci automobilu.

Udělejte něco pro své zdraví. Ozónové čištění klimatizace je žhavá novinka v oboru dezinfekce vašeho vozidla. Vyčistí nejen klimatizaci, ale dezinfikuje celý interiér vozu a odstraňuje zápach (deodorizace). Ozón patří mezi nejsilnější dezinfekční a oxidační činidlo a jeho účinnost je známá z mnoha oborů.


Ozon účinně zbaví vůz bakterií, plísní a zápachu, který denně dýcháte. I klimatizace potřebuje pravidelnou údržbu. Pozornost jí věnujeme až ve chvíli, kdy nám přestane fungovat.


Běžný motorista ani nepozná, že klimatizace začíná ztrácet na účinnosti. Ozonem lze velmi účinně dezinfikovat jak bytové klimatizace , tak klimatizace automobilů, vnitřní prostory domácností, veřejné prostory, kanceláře, sociální zařízení, prostory školských zařízení, hotelové pokoje, čekárny ve zdravotnických zařízeních, šatny ve sportovních zařízeních, tak i zasažené prostory po povodních, nebo požárech. Postup dezinfekce prostoru: Přijedeme k Vám a během minut nainstalujeme generátor ozonu, zapneme a odjedeme.


Více zde: Čištění klimatizace Ostrava Maximální dezinfekce ozónem Zbavuje místnosti a interiéry zápachů tím, že mění vlastnosti organických látek způsobujících zápach. Máte ve vašem vozu nepříjemný zápach, trápí vás alergie a chcete pro sebe a své pasažéry čistý interiér bez bakterií? Připomeneme vám, jak voní nové auto.


Váš automobil zbavíme: nepříjemných zápachů včetně kouře virů, bakterií a roztočů alergenů plísní a hub To vše použitím moderního a šetrného přístupu. Ozon - trojmocný kyslík patří mezi nejsilnější dezinfekční a oxidační činidla a používá se v mnoha oborech zvláště ve zdravotnictví, ošetření potravin proti plísním, úpravě vody a všeobecně proti odolným patogenním organismům včetně virů a bakterií. OZONEM - profesionální diagnostika a opravy - rychlé objednání online - Nejlepší ceny a slevy pro. DEZINFEKCE KLIMATIZACE A INTERIERU OZONEM.


AKČNÍ CENA : 4Kč a Automyčka ZDARMA.

Nejúčinější a nejrychlejší desinfekce interiéru Vašeho vozu je pomocí ozónu O3. K dezinfekci ozónem dochází prasknutím buněčné stěny. Slevy, akce a akční nabídky Čištění klimatizace. Servis klimatizace i ruční čištění vozidla.


Cómo reparar la batería de cualquier auto (revivir la batería más de años)¡SI FUNCIONA! Valeo Clim Pur Air conditioning cleaner DIY. Vyvíječ ozónu Proč se používá? Ozón má smrtící účinek na baktérie, viry, plísně, houby a všechny alergenní látky přítomné ve vzduchu. Cena čištění osobního auta je 2Kč.


Co je ozonové čištění ? Ozónování - dezinfekce a čištění ozónem O3. Nabízíte čištění ozonem jako metodu dezinfekce interiéru vozidla? K dnešnímu dni neexistuje oficiální potvrzení, že ozonové čištění likviduje koronaviry. Vzhledem k rostoucí hrozbě infekce koronaviry nabízí stále více autoservisů čištění interiéru vozidla ozonem , přičemž pro některé zákazníky je tato služba dokonce zdarma. Pro pohyb v prostorách se zbytkovým ozonem – než dojde k úplnému vyvětrání je pracovník vybaven respirátorem-filtrační polomaskou.


Použití OZBAGU – čištění drobných věcí. Klimatizace se stala již standardem skoro v každém nově vyrobeném vozidle. Efekt tohoto zařízení pro komfort cestování je nezpochybnitelný, ovšem pouze pokud klimatizace perfektně funguje.


Cena byla 70- bez DPH plus ještě cena čistících prostředků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.