úterý 11. září 2018

Čištění klimatizace ozonem cena

Čištění klimatizace ozonem cena

Ozonové čištění klimatizace. Ozone je moderní a šetrný postup, jak odstranit nežádoucí pachy, plísně a bakterie. Pro pohyb v prostorách se zbytkovým ozonem – než dojde k úplnému vyvětrání je pracovník vybaven respirátorem-filtrační polomaskou. Použití OZBAGU – čištění drobných věcí. IŠTĚNÍ PROSTOR OZÓNEM.


Čištění klimatizace ozonem cena

Odstranění pachů, plísní, rožtočů, bakterií, virů atd. Odstraníme zápach, plíseň nebo desinfikujeme klimatizaci vašeho vozu. Při průměrné ceně v českých servisech, 4Kč za minut čištění ozónem, se Vám investice do přístroje vrátí již u 20tého zákazníka! Větší vozy vyžadují delší dobu dezinfikace - minut , kde je současná průměrná cena 6Kč za vůz.


OZONEM vám provedeme kdykoli na počkání nebo ve spojení s vaší zakázkou za zvýhodněnou cenu 35- Kč. Desinfekce klimatizace ozonem - 35- Kč. Ultrazvukové čištění a dezinfekce klimatizace přístrojem AIRCOMATIC III. Cena se vztahuje na dobu vysáváni hod. Nedílnou součástí pravidelné údržby klimatizace je dezinfekce klimatizace , nazývanou také čištění klimatizace , a výměna kabinového filtru.


Čištění klimatizace ozonem cena

Trávíte za volantem vašeho vozu hodně času? Dezinfekce a čištění klimatizace aneb klimatizace může být nebezpečná! Pak je důležité vědět jak správně používat a čistit klimatizaci automobilu.


Udělejte něco pro své zdraví. Provádím dezinfekci bytů, rodinných domů, komerčních prostor, automobilů apod. Vážení zákazníci, v návaznosti na aktuální situaci vám nabízíme nejúčinnější a ekologickou metodu zaručené likvidace virů a bakterií ozonem. Tato metoda se používá k odstranění pachů, plísní a choroboplodných zárodků, dopravní podniky ji používají k desinfekci tramvají, autobusů a jiných dopravních prostředků. Po aplikaci může být jemný odér ozónu cítit ještě asi hodin.


Valeo Clim Pur Air conditioning cleaner DIY. Naše vybavení jsme doplnili o nový, výrazně výkonnější ozon maker pro dezinfekce klimatizací. Jedná se o velmi výkonný čistič interiérů vozidel a klimatizací, který je vyroben na průmyslové bázi a má přibližně osminásobně vyšší výkon než běžné dezinfikátory, které nabízejí výrobci pro automobilový průmysl.


I klimatizace potřebuje pravidelnou údržbu. Pozornost jí věnujeme až ve chvíli, kdy nám přestane fungovat. Běžný motorista ani nepozná, že klimatizace začíná ztrácet na účinnosti. Chcete mít svůj automobil zbavený nepříjemných zápachů, virů, baktérií, plísní, roztočů a nejrůznějších typů alergenů?


Spolehněte se na OZON – ozonové čištění je nejnovější technologií v oblasti dezinfekce bez chemie. Antibakteriální čištění interiéru vozu i klimatizace pomocí ozónu. Pravidelné čištění klimatizace má zásadní vliv na její funkčnost a zdravotní nezávadnost. Nezabíjejí a neodstraňují zdroje zápachů – bakterie, plísně a kvasnice cena za čištění ozonem se pohybuje od 40- Kč. Plnění a kontrola klimatizace.


Ozónové čištění klimatizace je žhavá novinka v oboru dezinfekce vašeho vozidla. Vyčistí nejen klimatizaci, ale dezinfikuje celý interiér vozu a odstraňuje zápach (deodorizace). Ozón patří mezi nejsilnější dezinfekční a oxidační činidlo a jeho účinnost je známá z mnoha oborů. Máte ve vašem vozu nepříjemný zápach, trápí vás alergie a chcete pro sebe a své pasažéry čistý interiér bez bakterií?


Připomeneme vám, jak voní nové auto. Váš automobil zbavíme: nepříjemných zápachů včetně kouře virů, bakterií a roztočů alergenů plísní a hub To vše použitím moderního a šetrného přístupu. Inzerát Čištění klimatizace ozónem včetně dezinfekce vozu v okrese Benešov, cena 230Kč, od Handyman LifeStyle na Sbazar.


Popis: Tato snížená cena platí pouze pro návštěvníky portálu sbazar. Ozon je mnohonásobně účinnější při dezinfekci než chlor nebo jiné dezinfekční prostředky. Když přijde do kontaktu s jakýmkoli mikroorganismem, jako jsou viry, bakterie apod.


V systémech klimatizací, hlavně na výparníku kde ze vzduchu je klimatizací odebráno velké množství vody, je toto prostředí velmi náchylné na vznik bakterií, viru, spor a plísní, které zde naleznou ideální životní podmínky. Klimatizace standardem. Jak ukazuje naše tabulka pětadvaceti nejžádanějších modelů českého trhu za první pololetí letošního roku, od nižší střední třídy je jednodušší verze – manuální klimatizace – naprostou normou a bez ní si ani tu nejlevnější verzi nedovolí automobilky představit: viz v našem výběru Škoda Octavia, Ford Focus, Kia Cee’ Renault Mégane.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.