pátek 22. června 2018

Plastové spony na popruhy

Plastové a kovové spony neboli trojzubce na popruhy a řemeny , vhodné také pro pletení paracord náramků, náhrdelníku, vodítek a dalšího vybavení pro survival a přežití. Jsou ideální pro výrobu a šití kabelek, tašek, batohů, vodítek pro psy, sportovního vybavení, domácí výroby. E-shop Kutil-Florenc i kamenná prodejna pro kutily, plastové spony , provaznictí, domácí potřeby a další potřeby pro kutily.


Vyberte si ze široké nabídky produktů v našem e-shopu. Spony plastové Počet produktů: 14.

Spojovací kovová spona na popruhy pro tašky 2ks. Praktické popruhy se sponami a háčkem Sea to summit 2m x 20mm zajistí bezpečný převoz. Pomocí plastové rychlospony lehce upevníte například. Tento pevnostní plastový trojzubec je konstruován tak, aby popruh ve sponě neprokluzoval. Speciálně tvarovaná střední příčka spony drží popruh vždy na svém místě.


Lze jej tedy použít bez průvlečné spony a proto je ideální pro výrobu kvalitních postrojů pro sportovní aktivity. Plastové spony a jejich součásti určitě využijete při výrobě vlastního textilu.

Nabízíme vám je kusově i ve větších baleních, protože u nás můžete nakupovat jako koncoví spotřebitelé, maloobchodně i velkoobchodně. I proto jsme pro vás připravili široký sortiment, který dále dělíme na různé typy spon. Sídlo společnosti: Stoklasa textilní galanterie s. Háčkovacia priadza Doplnili sme nové farby bavlnenej háčkovacej priadze , z ktorej môžete uháčkovať zaujímavé peňaženky, obaly na mobily, tašky, rôzne bytové doplnky a pod.


Provozovatel na tomto webu zpracovává cookies potřebné pro. Nabízíme širokou nabídku popruhů bavlněných a polypropylénových. Popruhy jsou v různých šířkách a barvách.


Kazety na šitie Keprovky, popruhy a technické stuhy. Ucha na kabelky, výplet do saní, vodítka pro psy, popruh na tažení saní, úchyty k otvírání sedačky a křesla, pásek ke kalhotám, pomůcka ke cvičení, bezpečnostní popruhy do kočárku, popruhy k batohu to je jen několik případů. Jednoduchá spona na šíři popruhu mm. Pro deformaci kovové spony je potřeba kleští či výběr vhodného páskovače.


Pásky PP, PES Tyto spony se používají ke všem druhům umělých pásek (PP, PET i PES) tam, kde je kladen důraz na pevnost svazku při nízkých nákladech na pořízení. Popruh je úzka plošná textília vyrobená najčastejšie tkaním, v menšom rozsahu tiež pletením. Tkané popruhy sa vyrábajú podobným spôsobom ako stuhy, popruhy sú však omnoho robustnejšie.


Najčastejšie sa používajú ako ťažné, nosné, upínacie, bezpečnostné, hnacie a dopravné pásy. Najväčší veľkoobchodný predaj textilné galantérie českých a európskych výrobcov.

Ponúkame nite, stuhy, čipky, priadzu, gombíky, zipsy, vyšívanie a. Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR. Kancelářský nábytek, kancelářský papír, kancelářská technika, občerstvení a drogerie až do vaší kanceláře! Pevné tkané popruhy sú v základných farbách a šírkach.


Použijete ich pri výrobe nábytku, na uchytenie tovaru alebo predmetov, na výrobu vodítka pre psa, na ťahanie sánok a bobov, na upínanie balíkov a pod. Nakupujte přezky s ornamenty, rytím nebo zdobené šatony za velkoobchodní ceny. Doplňky a náhradní díly k batohům- máme spony , přezky , stoppery, popruhy , transportní obaly na zavazadla, nosné konstrukce, pláštěnky na batoh, mapníky, přídavné kapsy či batůžky, nosiče na láhve a rů.


Spona batohová na zapínání a zkracování popruhu šíře mm. Plastová provlíkací spona, vhodná na popruhy (např. k batohu) o šířce max. Největší velkoobchodní prodej textilní galanterie od českých a evropských výrobců. Nabízíme nitě, stuhy, krajky, příze, knoflíky, zipy, nášivky. Oděvní, opaskové a laclové spony – hledáte kovové spony na opasek (pásek), nebo podvazkové držáky či spony na laclové kalhoty?


Pak jste zde správně, podívejte se na naší nabídku. Kamenná predajňa od r. Tyto spony se často používají k připevnění gumových hadic (zahrada, bazén), ale své uplatnění najdou také v automotiv průmyslu. Nabízíme spony pozinkované či spony nerezové, různé typy upínání.


Námi nabízené objímky splňují veškeré nároky na kvalitu, dobré ceny není dosahováno na úkor kvality výrobku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.