čtvrtek 7. června 2018

Lak na vodní bázi

V tomto videu uvidíte zjednodušeně, jak se dá vyrobit gel na vodní bázi s carbomerem _____ WEB:. K lakování parketových a dřevěných podlah, které podléhají neustálým rozměrovým změnám. Podíl rozpouštědel, který činí ca. Lak je určený pro vrchní transparentní nátěry dřevěných povrchů ve venkovním i vnitřním prostředí.


Zachovává přirozenou kresbu dřeva a současně vytváří pevný a pružný povrch chránící dřevo proti mechanickému poškození a odolný proti běžným čistícím prostředkům. Doporučujeme aplikaci ve dvou vrstvách.

Velmi odolný proti opotřebení, oděru a stopám po podrážkách bot. Nabízí se v provedení lesk, polomat, mat a extra mat. Matný lak na vodní bázi The Crafty Bird je velice odolný a trvanlivý, vhodný do interiéru na hodně ztěžované plochy jako je jídelní stůl, židle nebo kuchyňské. Je vodou ředitelný, lesklý,. Pro ekologické lakování v rychleschnoucí kvalitě akrylátového laku na vodní bázi , který splňuje nejvyšší požadavky: s dobrou krycí silou, od lazur po krycí laky.


Vrchní 1-komponentní vrchní parketový lak na vodní bázi pro silně namáhané parketové podlahy s velmi dobrou odolností proti mechanickému a chemickému namáhání. Díky velmi rychlé době schnutí tvoří finální součást rychlého systému lakování. Barvy, laky na dřevo) Hodnocení produktu:.


Xyladecor Podlahový lak na vodní bázi je doporučen pro použití v interiéru na nejrůznější dřevěné povrchy, jako jsou parkety, obložení, dveře, zábradlí nebo nábytek a jiné.

Lak pro vyšší provozní zátěž Bona Wave je dvousložkový polyuretanový vrchní lak na vodní bázi pro. Lak na vodní bázi je oblíbeným nástrojem pro povrchovou úpravu různých povrchů. Jak používat bezbarvý lak pro vnitřní použití? Co je zvláštní na samonasávacím laku na stěny a jaké jsou funkce dvoukomponentních laků? Zátížení již za hod.


Je vytvořen na bázi vody , voda lak změkčuje a zvedá okraje. Existuje mnohu laků, které jsou na vodní bázi a seženete je jak v kamenném obchodě, tak i na. Bona Mega je jednosložkový vrchní lak na vodní bázi , 1 polyuretan, vytvrzující složkou je vzdušný kyslík.


Krakelovací technika zajistí na dekorovaných předmětech efektní popraskání. Speciálním postupem se přes sebe nanáší dvě odlišné barvy v kombinaci s krakelovacím médiem. V nabídce tekutých lepidel si můžete vybrat všestranné lepidlo na vodní bázi Mod Podge, které lze použít také jako lak či tmel a je vhodné na na všechny materiály a povrchy.


Dále Accents Glossy lesklý lak a lepidlo, které můžete použít pro projasnění a získání prostorového efektu nebo jako klasické lepidlo na dekorace. Bona Tvrdý voskový olej (Bona Hard Wax Oil) - polomat 5L. Směs přírodních olejů a v. Všechny informace o produktu Akrylová a olejová barva Akrylový lak transparentní na vodní bázi 275ml matný Kreul 275ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Akrylový lak transparentní na vodní bázi 275ml matný Kreul 275ml. Pro intenzivní namáhání. Jednosložkový lak na vodní bázi pro dřevěné podlahy.


Ověřeno na miliónech m² podlah - tento lak je svou odolností srovnatelný snbsp;dvousložkovými výrobky. Elastická, dobrá odolnost proti chemikáliím a otěru.

Základní lak na vodní bázi s intenzivním zvýrazněním dřeviny. Použitelný na dřevěné a korkové podlahy. Silný uzavírací účinek. Redukuje boční klížení. Vhodný pro všechny druhy dřevin a také na podlahové topení.


Na bázi speciálních vysoce kvalitních akrylátových disperzí. Rychlé schnutí a redukované zdrsnění dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.