čtvrtek 21. června 2018

Čerpadlo dab divertron

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Divertron - technical sheet. Description Multi-stage submersible pump with built-in integrated electronics, designed to automatically start and stop the pump. Built-in electronic boar pressure switch, flow sensor and non-return.


Při odběru vody se automaticky spouští, po ukončení odběru se samo vypíná. Provedení X má navíc sání plovoucím sacím košem v ceně. Ochrana proti suchému chodu a zvýšené četnosti spouštění. Je vhodná k čerpání vody ze studní, šachet a jiných zásobníků s vodou nebo k provozu zavlažovacích přístrojů a systémů.


Zákazník se tak nemusí bát, že při nedostatku vody čerpadlo spálí. Tyto automatické vodárny jsou vždy na 220V resp 230V a koncovka je klasická vidlička do zásuvky - v případě nutnosti je prodloužení kabelu možné nicméně za předpokladu, že to dělá odborník elektrikář a dá Vám potvrzení o instalaci s razítkem. SOUČÁSTÍ DODÁVKY JE KOMPLET PLOVOUCÍHO SÁNÍ S PLOVÁKEM, SACÍM KOŠEM A POTRUBÍM. Ponorná vodárna s integrovanou elektronickou řídicí jednotkou, která při odb. Ideální způsob čerpání závlahové vody ze studní a jímek.


Automatická vodárna bez nutnosti doplnění spínacího prvku. Vodárna automaticky sepne při odběru a automaticky vypne po skončení odběru vody. Funguje bez potreby tlakovej nádoby a tlakového spínača.


Obsahuje dvojitú mechanickú upchávku v olejovej náplni. Kč (bez DPH) Nezávazně poptat. Popis Technická specifikace Montáž. The pump includes an electronic automatic restart pump control with dry run protection. Skladem máme nejnovější model.


Submersible pressure pumps with built-in integrated electronics, designed to automatically start and stop the pump. Dílna a nářadí , odpovědi (6zobrazení) Dnes mi přestalo jít čerpadlo DAB. Features include a built-in. Add to wishlist Kategorie:. A high power pressure-sensitive pump, with high flow, suitable for submersing deeply.


Ponorné 6″ automatické čerpadlo do vrtů a studní. Ideal for all submerged clean. Kompaktní ponorná jednofázová čerpadla o průměru 1mm s integrovanou elektronickou řídicí jednotkou. Booth 9at the Everything Under the Sun Expo Feb. Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje.


Čerpadlo dab divertron

You must be logged in to post a review. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Jet M Samonasávací odstředivá čerpadla s vynikající sací schopností i při zavzdušněném sání. Jsou určena především pro zásobování domácností, ideální pro použití v drobných zemědělských a zahradnických systémech, v průmyslových službách a všude tam, kde je samonasávací schopnost čerpadla nez. Zabudovaný snímač průtoku a elektronický tlakový snímač Zabudovaná zpě.


Zapomněl(a) jste heslo? Prihlásenie Registrácia. Corrosion resistant pump components. Fully automatic operation. Shaft seal with sand protection boot.


V single phase motor with in-built auto reset thermal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.