čtvrtek 18. ledna 2018

Okapový žlab 125

Jejich montáž nevyžaduje lepení ani šroubování a odolávají korozi. Materiál je koextrudovaný PVC s vrchní vrstvou z polymetakrylátu (PMMA), který zaručuje barvostálost a dlouhou životnost. Jejich velkou výhodou je časově nenáročná a jednoduchá montáž.


Unikátní hloubka žlabu, díky které tyto okapy odvedou i prudké přívalové srážky. Marley Kotlík pro okapový žlab RG 1DN hnědé. Spojením kvality, funkčnosti a moderního designu je ideální volbou. Specializovaný internetový obchod s širokým výběrem okapových systémů s příslušenstvím. Jsou k dispozici v několika velikostech a délkách.


Pozinkované okapy rš. Rozvinutá šíře plechu 3mm = průměr žlabu 1mm. Plastové žlaby jsou bezúdržbové a barvostálé.


Celoplastový okapový systém MARLEY CONTINENTAL je propracovaný, kvalitní, moderní a ekologický systém pro odvodnění střech. Hlavní výhodou tohoto systému je plastové provedení a jednoduchost montáže - nic se nelepí, nepájí, nenýtuje! RG 1půlkulatý hnědá barva.


Půlkruhový podokapní žlab. Je vyroben z oboustranně lakovaného plechu. Nejsou také trnem v oku sběračům kovů. Okapový systém Rainline.


Lakované pozinkované žlaby, okapy jsou o něco hezčí nežli žlab , okap z čistého pozinku. Vrstva laku dodává ochranu proti korozi a tudíž Vám vydrží žlaby, okapy déle než 20let a díky laku je tento okapový systém bezúdržbový. Změny v barevných odstínech okapů CONTINENTAL a SIMPLEX odpovídají změnám běžným u barev a laků na kovy. ORIGINÁLNÍ SkaNdINÁvSký OkaPOvý SYSTÉM.


Podokapový žlab lakovaný 125. Velmi oblíbené plastové okapy Marley nabízí dokonalé odvodnění střech. Všechny komponenty okapového systému Marley jsou zacvakávací, proto i samotná montáž není pracná. Ocelový, žárově pozinkovaný plech s ochrannou barevnou úpravou Elite po obou stranách zaručuje vysokou odolnost proti povětrnostním vlivům, velmi dobrou ochranu proti korozi, barevnou stálost a dlouhou. Přehled prvků CONTINENTAL.


Skladová dostupnost dle pobočky. Na výše uvedeném obrázku je zobrazen žlab půlkulatý, RG má tvar. Podstřešní půlkulatý žlab , okap PREFA o rozvinuté šíři 3mm.


Tento okap, žlab se vyrábí v délce 6m. Naším úkolem bylo utěsnit kriticky citlivé místo, jakým je spojení dvou žlabů. K tomuto účelu jsme použili tvarované hrany, které plní roli zámku. Dostupnost: skladem Běžná cena: 33Kč s DPH. Cena za kus: 24Kč s DPH.


Volitelná barva laku. Marley jsou vyrobeny z vysoce kvalitního plastu (bezkadmiového PVC), ktreý je odolný proti UV záření, povětrnostním vlivům a námrazám. Předností okapů je snadná montáž a dokonale hladký povrch plastu, což má vliv na odtokové parametry. Hrdlo žlabu s odtokem prům.


Dopočet potřebného množství žlabů (svodů) s ohledem na celkovou potřebnou délku žlabů (svodů) dle geometrie objektu je nutné provést ručně s využitím. Bohatě dimenzovaný žlab dokáže bezpečně pojmout dešťovou vodu i při přívalových srážkách. Dimenze žlabů je až o vyšší než u jiných konkurenčních produktů na českém trhu.


Okapový žlab 125

PREFA hranaté zaústění 100x10 do kruhového odpadu 1- barevné varianty. Rozměry kotlíku - na žlab , okap 3mm a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.