pondělí 18. prosince 2017

Ochrana čerpadla proti chodu nasucho

Měří účiník elektromotoru. Můžete také pořídit moderní vodárny a čerpadla se zabudovanou ochranou proti chodu nasucho a máte po starostech. Ochrana proti chybnému startu.


V každém případě nepodceňujte tuto důležitou ochranu, může Vám ušetřit nemalé prostředky za následnou opravu čerpadla. Jednoduché zařízení pro ochranu čerpadel proti chodu nasucho. V případě nasátí vzduchu dojde k okamžitému poklesu tlaku v potrubí a Hydrostop čerpadlo vypne.

Vlastnosti Pracuje na základě kontroly tlaku na výstupu z čerpadla Použitelný pro stacionární i ponorná čerpadla s minimálním výstupním tlakem bar Maximální jmenovitý výkon čerpadla kW Manuální. To umožňuje mnoho variant při automatickém chodu čerpacích stanic. Elektrodové snímání je velmi spolehlivé řešení pro hlídání hladiny ve vrtech a studních.


Není potřeba plováků ani sond. Verze pro jednofázová čerpadla. Panely jsou určeny k ochraně a jištění čerpadel proti přetížení, chodu nasucho a proti výpadku fáze (u třífázových čerpadel).


Nejsou potřeba externí sondy. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny.

Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Upřesnit parametry Cena: Kč. Skladem Novinka Akce Doprava ZDARMA TOP produkt Výrobce.


Zařízení na hlídání hladiny s vodivostními sondami zn. MAVE se vybírá podle spínaného napětí (pro motory na 4V pouze typ MAVE 2-HH3), proudu, počtu sledovaných úrovní hlad. Stanovit hranice jak odlehčení, tak přetížení stroje je velmi jednoduché. Bohužel, po zastavení stroje, (v tomto případě čerpadla při zjištěném chodu nasucho ) ochrana sama opětovně spuštění nedokáže.


Nabízíme panely určené pro čerpadla a domácí vodárny - k ochraně a jištění čerpadel proti přetížení, chodu nasucho. Nejjednošší je použít ochrany Emotron. Existuje relé pro zajištění čerpadla proti chodu na sucho , které se zapojí pouze do obvodu čerpadla. Nabízíme následující ochranu čerpadla proti chodu na sucho a jeho motoru: SubTronicSC - ochrana. Ideální pro vybavení zahradního čerpadla k domácím vodním automatům.


HTX ochrana proti chodu na sucho , 230V, - A. Komplexná ochrana Integrovaná ochrana proti chodu nasucho istí čerpadlo proti možným škodám pri nedostatku vody. Tlakový spínač s ochranou proti chodu nasucho GÜDE Multifunkční tlakový spínač. Jednofázový spínač sledujúci tlak vo výtlačnom potrubí čerpadla.


Vodný stĺpec nad spínačom nesmie byť vyšší ako jeho nastavený spínací tlak, inak je treba nad spínač nainštalovať spätnú klapku.

Nad zariadenie treba vždy osadiť spätnú klapku. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Snímání hladiny vody ve studních, vrtech, jímkách at. Bude slúžiť ako tepelná ochrana proti chodu čerpadla na sucho.


Doterajší systém (časové relé a snímač tlaku) mi zlyháva pre občasnú netesnosť spätnej klapky na výtlaku. Snímač teploty by nemal byť dlhší ako mm, so závitom, ktorý je možno redukovať do max. Nabíječka s nízkým výkonem při chodu naprázdno a vysokým stupněm účinnosti, pro olověné akumulátory. Připojení: zástrčka AMP DIN C4P. Funkce aktivního PFC a chlazení prostřednictvím konvekce vzduchu.


Při nedostatku vody a poklesu tlaku pod bar vypíná čerpadlo. Tepelná ochrana TO-NI 10(slovenský výrobok) zabraňuje chodu čerpadla bez vody ( nasucho ) a tým jeho poškodeniu zadretím hydraulických častí. Doplnky zľahčujúce, alebo rozširujúce použiteľnosť čerpadiel. Oblasť použitia: Ideálny ako tlakový spínač a ochrana proti chodu nasucho k dovybaveniu pre záhradné Jet- čerpadla.


Vybavenie (sériové): komplet so spojkou a zástrčkou, vhodlné pre zariadenia Jet- čerpadla s tlakom - bar (zodpovedá dopravnej výške - 1m). HYDROSTOP - ochrana proti chodu nasucho. V prípade nasatia vzduchu dôjde k okamžitému poklesu tlaku v potrubí a Hydrostop čerpadlo vypne.


Vážení zákazníci, Vďaka novému vyhláseniu vlády SR zo dňa 28.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.