úterý 23. května 2017

Výměna plynové vzpěry

Výměna plynové vzpěry

Výměna byla provedena na vozidle Škoda Octavia II kombi. How to replace the fifth door silencers. The replacement was made on the Škoda Octavia II combi. Skip navigation Sign in.


Princip plynové vzpěry vychází z plundžru, což je jednoduše pístnice, která se zasouvá do uzavřeného válce. Tím se uvnitř zmenšuje objem a roste tlak. V důsledku tak vzniká síla, která pístnici plynové vzpěry vytlačuje ven. Vynálezce Paul Giffard se později.


Plynové vzpěry musí před likvidací zůstat bez tlaku. Při řezání pístnice kvůli vypouštění tlaku musíte však dodržet několik bezpečnostních opatření. Používejte jen ruční pilu a při řezání ji překryjte nějakou utěrkou. A co je nejdůležitější, nezapomeňte na ochranné brýle. Nejste si jisti, jak vyměnit starou plynovou vzpěru za novou?


Už před koupí myslete na to, jaké vzpěry si kupujete. Může se stát, že při nesprávném výběru vám po půl roce doslouží. Internetový obchod s plynové vzpěry Rychlá dodávka. Kč zaslání Užitečné kalkulační nástroje.


Demontáž vzpěry - Pomocí šroubováku na konci vzpěry uvolníme pružnou pojistku. Je to takový plechový proužek, jehož konce jsou zasunuty do plastové koncovky. Návrh plynových vzpěr.


Pokud chcete zjistit, jaké plynové vzpěry jsou nejvhodnější právě pro Vaše zařízení (nebo pokud nelze přečíst sílu na štítku staré vzpěry ), zašlete nám prosím potřebné informace, které najdete v níže uvedeném PDF souboru. Vítáme Vás na našich stránkách věnovaných plynovým pružinám od světoznámých výrobců. Naleznete zde vzpěry a příslušenství, které máme ve většině případů skladem. Používají se ke zvedání a polohování krytů a vík. Skládá se z ocelového válce a pístnice.


Válec je naplněn plynem, nejčastěji dusíkem. Na straně pístnice je uzavřen těsněním, které zajišťuje výsuv pístnice bez úniku a ztráty tlaku. Dnes jsem chtěl vyměnit plynové vzpěry pátých dveří.


Uvolnil jsem klubky na dveřích avšak vzpěry my nejdou vytáhnout. Můžete mi někdo poradit jak lze vzpěry vyndat? Kroky postupu (15): 1. Postup jak vyměnit plynovou vzpěru u víka kufru auta (u pátých dveří).


Jsou strojírenským výrobkem, který se skládá z ocelového válce (tenkostěnná tažená trubka) a pístnice (chromovaná nebo nitridovaná broušená tyč). Výměna je u konce, což znamená také nutnost vyzkoušení, zda vzpěry víka zavazadlového prostoru skutečně fungují tak, jak mají. První zkouška by měla být spojena s opatrností, a tak víko raději přidržujeme po celou dobu, co se otevírá, stejně jako jistíme i to, zda drží na svém místě. Druhá zkouška by měla být spojena s tím, že ho už můžeme klasicky, bez. Budete se divit, ale tchánovi jsem dával na Feldu vzpěry za pár kaček - a už je.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.