středa 24. května 2017

Úspora vody wc

Každý z uvedených způsobů splachování může ušetřit určité množství vody , které nemusí být malé. Předpokladem však je, že celé zařízení musí být na 1. Použití WC STOPŮ dokáže v mnoha případech zajistit větší úsporu vody , jelikož dokážou snížit splachovací dávky vody až o - místo vyprázdnění plné 10ti litrové nádobky jednotlačítkového WC odtečou pouze litry vody. EKO perlátory Hihippo. JSME I NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH. Spořič vody pro splachovací WC nádržky - úspora vody při splachování.


Úspora vody wc

Vložením sáčku do splachovací nádržky se sníží objem splachovací vody o cca - 2. Z priemerných 1litrov pitnej vody , ktoré v domácnosti použije jeden človek denne, predstavuje až jedna tretina na splachovanie WC. Spotřeba vody při splachování WC tvoří průměrně až z celkové spotřeby vody v domácnosti. Pro úsporu až vody určené ke splachování WC existuje jednoduché řešení.


WC Stop od Watersavers je schopen ušetřit až vody. Běžné nastavení je však kolem úspory. Typická úspora čtyřčlenné rodiny je zhruba 1. Při používání umyvadla má uživatel možnost zvolit odvádění odpadní vody do kanalizace (např. v případě, že umyvadlo je používáno pro holení nebo čištění zubů), nebo recyklaci odpadní. Splachování kapesníčků, nedopalků a ostatních. Součástí nabídky jsou nově také vůně do interiéru - jak vonítka na wc , kanceláře, šaten a dalších prostorů, tak do auta.


Pomocí našich spořičů je možné dosáhnout až snížení spotřeby vody na umyvadlech a kuchyňských dřezech bez jakéhokoliv dalšího úsilí a změny uživatelského komfortu. Mesačne takto ušetríte stovky litrov vody. No úspora vody nie je jedinou výhodou.


Zároveň šetríte priestor, ktorý inak zaberá bežne zavesené umývadlo na stene. Navyše, minimalizuje sa prenos mikrokvapiek. Tým získavate plnú kontrolu nad množstvom použitej vody , keďže pustenie tlačidla v akomkoľvek okamžiku spôsobí, že ihneď zapadne ventil vnútri toalety, ktorý je WC STOP-om trvalo zaťažený.


Úspora vody wc

V prípade bežných toaliet tak môžete dosiahnuť až sedemdesiatpercentnú úsporu vody. WC stop můžete koupit na e-shopu Econea za 2Kč. Započítám-li průměrnou úsporu, kterou udává výrobce, investice se vrátí za měsíce.


Jak se dá jinak ušetřit při splachování. Před nákupem produktu na šetření vody si ověřte, kolik vlastně vody spotřebováváte. Výrobci různých “šetřičů” udávají. WC STOP lze instalovat nejen do běžných nástěnných nádržek, ale i do splachovacích systémů s nádržkou pod omítku.


I zde se dá ušetřit výrazné množství splachované vody. WC STOP je nastavitelný, přidáním nebo odebráním válečků si uživatel může přizpůsobit množství splachované vody podle svých požadavků. Spláchněte jen takovým množstvím vody jaké je třeba. Speciální designovaný spořič vody do WC. Instaluje se přímo do splachovací nádržky, umožňuje kontrolovat množství vody při splachování takže spláchnete jen tolik vody , kolik opravdu potřebujete.


WC splachovač s umyvadlem AQUAdue GrandesYs. Z uvedené tabulky je zřejmé, že průměrná denní spotřeba pitné vody na osobu je cca 1litrů. V této spotřebě vody jsou započteny dílčí spotřeby na osobní hygienu, vaření, praní prádla, úkli mytí rukou a splachování WC.


Úspora vody wc

Výrobky značky Geberit za akční ceny, které jinde nenajdete! Kvalitní předstěnové prvky, bidety, splachovací tlačítka, sifony, odtoky a mnohem víc. V naší nabídce naleznete stovky modelů této švýcarské značky, ze které si vybere opravdu každý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.