úterý 23. května 2017

Odkalovač na kompresor

Silko Salikai - Unikalus Produktas. Nemokamas Pristatymas. Naleznete zde jak olejové kompresory, tak bezolejové kompresory, bohatý výběr značkového příslušenství a náhradních dílů a široký sortiment nářadí. Vzduchový odkalovač na kompresor na odlúčenie vody a nečistôt ktoré obsahujú vzduch. Na čistenie vzduchu od mechanických nečistôt a kondenzátu.


Finálne dočistenie priamo pred náradím.

Dodáváme dílenské vybavení, autotechniku, kompresory,. Obraťte se na nás, pokud. Vysoká kvalita kompresoru za dobrou cenu. Vďaka manometru a regulátoru je možné nastaviť potrebný výstupný tlak.


Automatický odkalovač vám ušetrí čas a námahu. PredáKOMPRESOR OLEJOVÝ 300l, 5kW 400V Tento kompresor je vhodný na priemyselné použitie, využitie v peuservise, alebo v dielňach. Bar ( až MPa) Spotreba vzduchu závisí na priemere trysky a tlaku vzduchu.


Díky manometru a regulátoru lze nastavit potřebný výstupní tlak.

V rámci bezpečnosti práce nelze na předváděných produktech provádět činnosti, jež mohou způsobit zranění osob, či poškození majetku. Nelze na produktech provádět úkony, jež mohou produkt nevratně poškodit, znečistit, či jinak pozměnit, případně by na produktu způsobily viditelné známky použití. Kúpim odkalovač na kompresor iba tento typ na foto , iné neponúkať potrebujem hlavne spodnú časť presklenú.


This item has been hidden. Kompresor - odkalovač Od: dcmen 18. Dostupnost: Skladem Cena 11Kč bez DPH : Cena vč. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Používejte pouze druhy olejů, které jsou určeny pro mazání pneumatického nářadí. Inzerát Odkalovač na kompresor v okrese Prostějov, cena 200Kč, od Infernus na Sbazar. Nádržka olejovače smí být naplněna max. Dodané a namontované dvojstĺpové zdviháky v Senci Nami dodané a namontované dvojstĺpové zdviháky do autoservisu v Senci.


Multicar poloosa 80 odkalovač Zetor - 60 podávací čerpadlo Zetor Super - 40 dělený ráfek Multicar 30 středy zetor UŘvalník V3S 1kus, vrchní kryt motoru RS čtyřválec 500. Punčoškový odkalovač je jednoduché zařízení pracující na stejném principu jako molitanové vnitřní filtry poháněné vzduchovacím motorkem. K punčoškovému filtru připojte vzduchovací kompresor pomocí hadičky a bubliny vzduchu procházející trubicí odkalovače strahávají sebou proud vody směrem nahoru.


Takto čerpaná voda se vrací zpět do akvária přes punčošku.

Parametry produktu: Přepravní madlo, tlakový spínač, pojistný ventil, sací filtr, kontrola oleje průhlednou zátkou, odkalovací ventil, velká kola usnadňující transpor. Tento odkalovač je oblíbeným a nezbytným příslušenstvím pro airbrush. Má kompaktní velikost a zároveň obsahuje vestavěný ventil MAC (Micro Air Control).


Pumpa kompresoru je mazána olejem, což. Prodám kompresor tovární výroby-doplněn odkalovač plnič pneu. Jenom bych doporučil nezapomenout na odkalovač. Trojválcový kompresor konštruovaný na dlhodobú a intenzívnu prácu, vhodný pre autodielňe, pneuservisy, lakýrnicke dielne, pieskovanie a podobne.


Vďaka objemnému vzdušníku je vhodný aj pre priemyselné použitie. Predám odkalovač , regulátor tlaku a primazávač vzduchu na kompresor. Jedná sa o profi odkalovač , čisto nový. Je vhodný do lakýrnických delní, pneuservisov, autoservisov ako aj na domáce použitie. Profil naší kamenné prodejny In.


Odpouštění kondenzátu pro montáž na jednotky pro úpravu vzduchu, rozvody stlačeného vzduchu, systémy se stlačeným vzduchem, pro automatické odpouštění shromážděného kondenzátu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.