středa 17. května 2017

Hadice na vodu 1 coul

Hadice na vodu 1 coul

Značkové hadice Gardena. Zahradní hadice na vodu jsou nedílnou součástí každé zahrady. Připojovací kus k čerpadlu vč. Podtlaku odolný přípoj sacích hadic na čerpadlo.


Pro čerpadla s G1” (3mm) připojovacím závitem. Podtlak = u hadic na sání, maximální podtlak při kterém nedochází k deformaci hadice. Tlakové jednotky : Tlak: MPa = Atm = Bar Podtlak: 1KPa = Atm = Bar = 10m vodního sloupce = 1 podtlak.


RÁDIUS OHYBU HADIC Uvádí maximální ohyb hadice , při kterém nedochází k deformaci a snížení průtoku. XAVAX Přívodní hadice na studenou vodu pro pračky a myčky - 1. AQUA-DROP samozavlažovací hadice. Silnostěnná PVC hadice pro průmyslovou vodu a. Hadice FOOD 5cm ( coul ) 1m.


Internetový obchod KONEKT - specialisté na hadice a pryž. Porovnání cen zahradni hadice coul , srovnání cen zahradni hadice coul na. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Pohodlný způsob jak dostat vodu na balkon nebo terasu Porovnat Odebrat 36Kč. Systémové připojení na konec hadice - Premium Porovnat Odebrat 32Kč Cena vč. Na co se zaměřit při výběru zahradní hadice ? Spirálová (smršťovací) hadice – je zakroucená do tvaru spirály, po použití se automaticky svine, díky čemuž je mimořádně skladná. Je ideální pro malé zahrady, balkóny, terasy a podobně.


Coul nebo-li palec měří cm. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Spirálová hadice - konstrukce zabraňuje deformaci hadice při podtlaku, který vytváří napáječka. Nelze použít obyčejnou zahradní hadici.


Doručuje Geis Gumová hadice je vhodná pro použití v zahradě i pro připojení k různým typům pož. Je vhodná pro přívod a průtok vody. Vhodná také pro benzínové a elektrická kalová čerpadla. Barva: modrá - Hmotnost (1m): kg - Průměr hadice : mm (2) - Pracovní tlak: do bar. Odpověď: Protože se měří průchodnost - světlost trubky, ta je určující pro průtok kapaliny a ne její vnější průměr.


Z tabulky například vyčteme že půl coulová trubka bude mít průměr závitu 29mm a vnější průměr trubky bude 2mm. Nabízíme průmyslové hadice a příslušenství pro různorodé aplikace a média – např. Součástí sortimentu jsou i spony na hadice , pneumatické a temperační rychlospojky Lüdecke, pákové spojky Kamlok a další příslušenství. Redukce na hadici, redukce flexi hadice , redukce na zahradní hadici, náhradní díly na hadice.


Naviják největší série (560) a nejdelší metrová hadice s velikostí coul. Klasický kulový zahradní kohout se závitem o velikosti (jeden coul ) na jedné. WC a jiných zařízení.


Jde o vysoce kvalitní silnostěnnou hadici, která bezezbytku splňuje požadavky na použití v těch nejnáročnějších podmínkách, jako např. Ostatní pomůcky pro zavlažování. Pětivrstvá zahradní hadice se speciální polyesterovou tricot výztuží a zvýšenou odolností proti tlaku vody a tvorbě řas.


Cena uvedena za metr hadice , balení po 25m nebo 50m, možno zakoupit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.