úterý 2. května 2017

Bederní opěrka

Bederní opěrka

Poskytuji dostatečnou ergonomickou podporu bederní oblasti a tím ulevují od bolesti páteře. Samostatné opěrky zad lze upevnit na libovolnou kancelářskou židli či sedačku. V naší nabídce najdete velmi kvalitní opěrky zad o značek Fellowes či Humanscale. Bederní opěrka Fellowes I-Spire černá.


Bederní opěrka

Snižuje tlak na meziobratlové ploténky bederní páteře. Je ideální i pro osoby, které mají omezený rozsah pohybu v oblasti bederní páteře. Poskytuje plnohodnotnou ergonomickou podporu v bederní oblasti, díky čemuž vás eliminuje od bolesti páteře.


Před nákupem opěrky zkontrolujte, zdali jde připojit k vaší židli. Opěrka zádová Standard. Díky systému popruhů se dá snadno a rychle upevnit na většinu běžných kancelářských i domácích židlí. Pro sedadla v automobilu je k dispozici ve verzi s prodlouženými popruhy. Správně upevněná opěrka se dokonale přizpůsobí přirozené.


Ta zajistí, že Vám bude poskytovat potřebnou oporu i po dlouhodobém používání. Díky uchycení pomocí pružného nastavitelného popruhu na přezku je opěrka vhodná na většinu kancelářských židlí, ale i na sedadla v autě, tedy všude tam, kde je potřeba kvalitní sezení. Při nesprávném dlouhodobém sezení dochází k poškozování páteře a bolestem zad.


Přídavné bederní opěrky mají uplatnění při dlouhodobém sezení a lze je využít u většiny židlí a pomohou ulevit zádům a prevenci únavy svalů (ulevují od bolesti páteře). Hlídací pes Doporučit známému. Je konstruována pro pracovníky v kanceláři či studenty, kteří tráví většinu času v sedavé pozici. Polštářek - ortopedická bederní opěrka Jolly černá.


Rozměry výška 440mm, šířka 35. Podložka pomáhá udržet fyziologické zakřivení páteře, je snadno přemístitelná. Lze vybrat mnoho designů dle prostředí vašeho domova, tak aby opěrka byla vaším domácím společníkem na každé židli.


Snižuje napětí svalů a tím pomáhá předcházet problémům s páteří a nepříjemným bolestem zad. Nastavitelný elastický popruh připevní Lumbar Roll k opěradlu židle. Příspěvek od asel 04. Celková struktura je navržena formou válečku, který je možné díky záchytné gumě zafixovat přesně v místě, kde to nejvíce potřebujete. Nejen tvar opěrky vám uleví od bolesti za ale současně i použitý materiál ovčí vlna merino.


Original McKenzie Lumbar Roll Soft. V případě opěrek hlavy tvořící nedílnou část sedadla se požadavky tohoto bodu použijí na tu část konstrukce opěradla sedadla, která se nachází se nad rovinou kolmou ke vztažné čáře ve vzdálenosti 5mm od R-bodu. Moderní bederní opěrka zad Fellowes I-Spire zajišťuje správné podepření bederní části páteře a uleví vám od bolesti a napětí. Korigujte sed – používejte bederní opěrku Zpracovala Mgr. Vhodný jako bederní opěrka je.


Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz mckenzie airback nafukovací bederní opěrka od prověřených obchodů a společností. Denní aktualizace a srovnání cen i. Domácí péče Jana Morávková. Vozík je skládací, nosná konstrukce je chromovaná, polstrování je koženkové.


Bederní opěrka

Obě postranice i stupačky na vozíku jsou. Podotýkám, že opěrka už byla stá. Je-li opěrka hlavy nedílnou součástí sedadla nebo jedná-li se o „odnímatelnou“ opěrku (viz definice v bodech .a .2), označení v souladu s body 4. Momentálně nedostupné Značka: Kamei Záruka: roky.


Dokonale kopíruje tvar těla, podporuje správné držení těla při sezení, pomáhá předcházet vzniku bolesti zad. Skvělý pomocník při dlouhodobém sezení doma, v kanceláři, autě. Nastavení opěrky je možné přizpůsobit tak, aby vyhovovalo zádům nezávisle na výšce. Zajišťuje správné dr. Bambusový potah s bederní opěrkou v přírodní barvě Bambusový potah s bederní.


Napište první recenzi tohoto produktu. Kč Bez dan ě 54Kč. Vyhřívaná bederní opěrka je perfektní doplněk pro komfortní jízdu. Je napájena z klasické autozásuvky a disponuje i masážní funkcí.


K víceúrovňovému nastavení slouží kabelový ovladač, který umožňuje jednoduché a plynulé změny. Nájdite svojou najbližšiu predajňu: Zobraziť všetky predajne. Registrácia predĺženej záruky Sprievodca výberom matraca Dokumenty na stahnutie Súhlas so spracovaním.


Bederní opěrka

Její optimální, užší profil se více hodí na dnešní křesla. Poskytuje kvalitní podporu pro bedra a zajišťuje tak pohodlné a ergonomicky správné sesení v kanceláři.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.